Senaste nytt

 Tandläkarna genomför återigen en kartläggning av barnens mellanmål i förskolan, med målet att förskolan ska bli en sockerfri zon.

Syftet är att minska konsumtionen av socker i form av godis, läsk och andra sockerrika produkter samt att göra människor medvetna om vanor som ökar risken för försämrad tand- och allmänhälsa.

 

Besökare

Nu har vi fyllt vår barnkvot

För tillfället kan vi inte lista nya barn.

Snarkar du? Dags att ta tag i problemet!

Vi gör apnéskenor enligt nyaste tekniken

- allt för din trivsel, hälsa och säkerhet

Startsidan arrow Om oss
Snarkar du eller en nära anhörig? Utskrift E-post

 

Det har visat sig att även snarkningar utan uppenbara andningsuppehåll kan ge skador på nerver, muskler och slemhinnor i svalget. Människor som snarkar (högt eller tyst) har i  många fall även andningsuppehåll under sömnen. Det medför dagtrötthet men kan även vara orsaken till kissnödighet nattetid, högt blodtryck, stroke och diabetes. Det vi är mest oroliga för är att en person som inte är tillräckligt utsövd pga andningsuppehåll nattetid ska orsaka trafikolyckor. Det finns studier som visar på att så många som en av tre trafikolyckor med dödlig utgång beror på sömnighet. Om det visar sig att du, vid en undersökning hos en av våra specialister, har tillräckligt många och långa andningsuppehåll kan du få en apnéskena betald av Landstinget. Hela behandlingen kostar då som läkarbesök och du får stämpla upp till frikort.

Om du inte är berättigad till en apnéskena på Landstingens bekostnad kan vi alltid behandla dina snarkningar med laser. Läs gärna mer om NightLase.

Välkommen att boka tid!

 

 

 
< Föregående   Nästa >
Joomla Templates by Joomlashack