Senaste nytt

 Tandläkarna genomför återigen en kartläggning av barnens mellanmål i förskolan, med målet att förskolan ska bli en sockerfri zon.

Syftet är att minska konsumtionen av socker i form av godis, läsk och andra sockerrika produkter samt att göra människor medvetna om vanor som ökar risken för försämrad tand- och allmänhälsa.

 

Besökare

Nu har vi fyllt vår barnkvot

För tillfället kan vi inte lista nya barn.

Snarkar du? Dags att ta tag i problemet!

Vi gör apnéskenor enligt nyaste tekniken

- allt för din trivsel, hälsa och säkerhet

Startsidan arrow Ändra bokad tid
Ändra bokad tid Utskrift E-post

 

Om du redan har en tid bokad hos oss går det alldeles utmärkt att ändra den. Men för att vi inte ska stå med tomma stolar och att du som skötsam kund inte drabbas av onödiga kostnader vill vi att du meddelar oss ändringen senast 24 timmar innan avtalad tid. Då har vi möjlighet att erbjuda tiden till någon annan.

Det går alldeles utmärkt att ringa in ditt ändring på telefon 08-19 63 25 eller maila oss på Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Eftersom vi lägger vårt fokus på den kund/patient som för tillfället finns hos oss kan det ibland vara svårt att få direktkontakt per telefon. Då går det alldeles utmärkt att lämna ett meddelande.

 
Joomla Templates by Joomlashack