Senaste nytt

Våra ordinarie öppettider är:

mån  8:00-19:00
tis   8:00-19:00
ons  8:00-17:00
tors  8:00-17:00
fre   8:00-13:00


Mottagning efter överenskommelse.

Vid akuta problem då vi håller stängt hänvisar vi till Tandakuten City på Olof Palmes gata13A  med telefonnummer:  08-580 099 00

 

Besökare

Nu har vi fyllt vår barnkvot

För tillfället kan vi inte lista nya barn.

Snarkar du? Dags att ta tag i problemet!

Vi gör apnéskenor enligt nyaste tekniken

- allt för din trivsel, hälsa och säkerhet

Startsidan arrow Tandblekning
Tandblekning Utskrift E-post


Hemblekning
Hemblekning är en behandlingsmetod för ljusare och vitare tänder för dig som vill bleka i hemmet i din egen takt. Metoden är även lämplig för dig som vill fräscha upp ditt leende efter en tidigare tandblekning.

Hemblekning sker med en individuellt anpassad blekningsskena i mjuk plast som fylls med en gel och placeras över tänderna. Behandlingen föregås av en undersökning av en tandläkare som ordinerar lämplig behandlingstid. Själva behandlingen utförs i hemmet och i överensstämmelse med de instruktioner som givits av tandläkaren. Vid behov kan du rekommenderas att komma på återbesök till tandläkaren/tandhygienisten för kontroll av uppnått resultat.

Behandlingen kan antingen ske på dagen med två behandlingar om 30 minuter vardera med en lite starkare gel eller på natten medan du sover med en svagare typ av gel. Den generella behandlingstiden är 7-10 dagar.

För tillfället kan vi inte erbjuda tandblekning med tandblekningslampan Zoom men utvärderar resultatet av blekning med laser.

Resultat
Håller man en god munhygien och borstar tänderna morgon och kväll kan resultatet hålla i många år. Men om man nyttjar färgrika ämnen såsom tobak, kaffe, te eller rödvin kanske man behöver förbättra resultatet med hjälp av hemblekning ett par dagar vartannat år. Man har redan sina skenor och behöver då endast köpa till materialet för blekningen.

Välkommen för ett besök hos oss!

 
Joomla Templates by Joomlashack