Senaste nytt

 Tandläkarna genomför återigen en kartläggning av barnens mellanmål i förskolan, med målet att förskolan ska bli en sockerfri zon.

Syftet är att minska konsumtionen av socker i form av godis, läsk och andra sockerrika produkter samt att göra människor medvetna om vanor som ökar risken för försämrad tand- och allmänhälsa.

 

Besökare

Nu har vi fyllt vår barnkvot

För tillfället kan vi inte lista nya barn.

Snarkar du? Dags att ta tag i problemet!

Vi gör apnéskenor enligt nyaste tekniken

- allt för din trivsel, hälsa och säkerhet

Startsidan arrow Om oss
Om oss Utskrift E-post

 

Vi som arbetar på Gröndalspraktiken är Tandläkare Jeanette Rindeskog, Tandhygienist Gunilla Ehrby, Tandsköterska Camilla Kroohn och Receptionist Johan Kroohn.

Vi finns mitt i Gröndals centrum, i en av de kulturmärkta stjärnhusen som byggmästare Olle Engkvist uppförde 1963. Tvärbanan som förbinder Alvik med Sickla stannar alldeles utanför vår port. Närheten till grönområden och vatten ger en välförtjänt paus i tillvaron på väg till eller från oss.

Vi erbjuder all form av tandvård, från kostnadsfri vård för barn och ungdomar till avancerad implantatvård. 

Vi planerar all din vård i samråd med dig. Du är en viktig del i vårt team. Redan i planeringsstadiet presenterar vi kostnadsförslag med förslag på alternativa behandlingar. Självklart kan vi erbjuda avbetalningsplan och finansieringshjälp. 

Behandlingsrummen har allt i senaste teknik och alla journaler, röntgen och dokument är 100% digitaliserade. Behandlingsstolarna är försedda med Tempur så du ska ha det så bekvämt som möjligt. Vi har även "The wand", en datorstyrd bedövning så att du om du vill slipper den vanliga sprutan!

Något som vi upplever har revolutionerat vårt arbete är lasern som gör att vi kan laga tänder utan att behöva borra. Lasern gör att man kan få en mer selektiv behandling av tanden, man tar inte bort mer standsubstans än det som redan är skadat. Nerven i tanden irriteras mindre av lasern vilket också gör att behandlingen är mer smärtfri. Vi använder oss av både Nd:YAG och Er:YAG.

Sedan mars 2012 har vi avancerad röntgenutrustning (panoramaröntgen och CBCT) som gör att vi kan ta fantastiska bilder av hela käkar och även skiktröntgen av delar av - eller hela käkar, något som vi tidigare har fått remittera iväg för. Detta är särskilt värdefullt inför implantatbehandligar då vi nu slipper remittera till specialistklinik för utlåtande och därtill hörande kötider.

Vår senaste investering är digital skanning, där vi i stället för avtryck av tänder nu kan filma tänderna och på så sätt minska obehaget för patienten men också höja kvaliteten på våra tandtekniska produkter.

Vi arbetat kontinuerligt med kvalitetsverktyget Qdent. Detta för att säkerställa att all den vård vi utför håller bästa tänkbara kvalitet och genom vår kvalitetssäkring kan vi ta bort onödiga rutiner och därmed garantera att det du betalar för är god vård.  

Vi är anslutna till Tandläkarförbundet, Privattandläkarna, Försäkringskassan och Preventum. 

 

 

 

 

 
Joomla Templates by Joomlashack